“Club van 100“ op bestelwagen Voedselbank Maassluis

Goed nieuws! Het nieuwe initiatief om voor de Voedselbank Maassluis een Club van 100 op te richten lijkt een groot succes te worden! Dit project is afgelopen december gestart en op dit moment is al meer dan de helft van de beschikbare vakjes gevuld. De Club van 100 zorgt voor een financiële bijdrage om de vaste lasten te kunnen betalen.

Eerste deel belettering afgerond

Tegenprestatie voor de sponsors van de Club van 100 is het voeren van hun bedrijfslogo op onze nieuwe bestelwagen. Omdat de aanmeldingen zo voortvarend gaan kon het eerste deel van de bedrukking al begin februari uitgevoerd worden. De belettering is toevertrouwd aan Extergo Reclamewerk uit Maassluis. Woensdag 10 februari is de keurig bedrukte bestelwagen bij de Voedselbank afgeleverd.

De bestelwagen wordt gebruikt om gedoneerde goederen op te halen en rijdt dagelijks in Maassluis en de omliggende gemeenten. Vanaf nu ziet u onze bestelwagen dus rondrijden met de bedrijfslogos van diverse (meest lokale) ondernemers. En er is goed nieuws voor andere geïnteresseerden: er is nog plek voor meer deelnemers!

Word ook Sponsor van de Voedselbank

Vindt u dat uw logo ook op onze bedrijfswagen moet staan?

Voor € 100,- kunt u een vakje reserveren en rijdt uw logo binnen een paar weken ook in ons verzorgingsgebied. Als sponsor kunt een of meerdere vakjes kiezen waarin een jaar lang uw logo kunt plaatsen. U bent dan ook lid van de ++club van 100++

Wij bedanken alle sponsoren en vrijwilligers die hieraan hebben meegewerkt en waarderen alle bijdragen die wij ontvangen.

Interesse? Aanmelden kan via een van de initiatiefnemers:

Mark Libregts 0613571350, mark.libregts@caiway.nl
Wim Verschuur 0651134938, wim.verschuur@gmail.com

Nieuws