Warme betrokkenheid bij de voedselbank Maassluis

Zonder giften van particulieren en bedrijven (zowel financieel als in natura) is het voor de Voedselbank Maassluis niet mogelijk om wekelijks voor al haar clienten een goed boodschappenpakket te verzorgen. We zijn daarom extra blij met iedere ondersteuning. Hierover kunt u ook regelmatig op onze facebookpagina Stichting Voedselbank Maassluis lezen.

Afgelopen maand ontvingen wij bijvoorbeeld een mooie gift van Wereldhave Nederland, de eigenaar van het vernieuwde winkelcentrum Koningshoek. Wereldhave wil graag bijdragen aan de dagelijkse behoefte van mensen. Dat zij dat, naast het faciliteren van het winkelcentrum, ook wil doen door aan de inwoners van Maassluis te denken voor wie het wat moeilijker is om boodschappen te doen, vinden wij een mooi streven en wij zijn hen daarvoor zeer erkentelijk.

Wat ook mooi is om te vermelden is dat veel winkeliers in de Koningshoek op allerlei manieren betrokken zijn bij de Voedselbank en ook hun steentje bijdragen.

Wilt u meer informatie om ons te steunen of heeft u zelf ondersteuning nodig? Kijk dan op www.voedselbankmaassluis.nl of op de eerder genoemde facebookpagina.

Nieuws