Update

Dozen platmaken, dozen plat stampen als het met de hand niet mogelijk is. Zo komt container na container vol nu het wat lastiger is om het karton meerdere keren per week af te voeren. Gelukkig kunnen we goede doelen met al dat karton blij maken, maar toch…… waar laat je al de containers van vrijdag tot vrijdag? Ze staan overal in de weg, ga je ermee rollen valt er altijd wel weer wat uit. Tot de kartonpers zijn intrede deed dankzij donaties en een grote gift van O(oud)P(apier)Actie van de Protestantse Gemeente Maassluis. De Stichting Voedselbank en de Stichting Non-Foodbank blij en onze goede doelen blij! Want muurtjes van karton zijn heel handig om oud papier tegen te stapelen.

Ook vorige week was er weer een kinderactiviteit op de voedselbank. Er is geknutseld (zonnevangers), gehoepeld en er is een heerlijk ijsje versierd.

Afgelopen vrijdag hebben we 11 gezinnen uit mogen zwaaien die voor het eerst op vakantie gingen mede mogelijk gemaakt door de steun van het Fonds Schiedam Vlaardingen en de gemeente Maassluis. De kinderen uit deze gezinnen zagen er erg naar uit. Zo werd er een kalender gemaakt waarop de nog zoveel nachtjes slapen op aan kon worden gekruist, koffers stonden al dagen van tevoren vertrek klaar en dat slapen voordat je weggaat is maar lastig. Op mijn mobiel word ik elke dag verrast met foto’s en filmpjes van leuke activiteiten en uitjes zoals van de roofvogelshow, het duwen tegen een heel grote bal en het zwembad.

Nieuws