Diverse acties

Hartverwarmend ! Zo kan je de diverse acties die voor de voedselbank georganiseerd worden wel noemen.

Tom, die voor ons sterren maakt, verkoopt en een deel van de opbrengst aan de voedselbank schenkt. Mooi!

Een inzamelactie door een cliënt georganiseerd brengt een winkelkar vol producten op. Zeer welkom nu de kasten zo goed als leeg zijn!

Een inzamelactie op IKC De Regenboog de komende weken. Heel fijn!

De 100 speculaaspoppen van Mahorokan Topjudo. Deze zijn geschonken door Wil Poort van Mapase B.V. en door Ronald Hofman van Financieel Buro Hofman. Een prachtig gebaar waarbij zowel de voedselbank als het MTI wordt gesteund!

Meerdere inwoners van Maassluis die spontaan zelf inzamelacties initiëren en bijvoorbeeld een kar vol levensmiddelen afleveren of ervoor zorgen dat de meer dan 200 kinderen op vrijdag 4 december iets lekkers krijgen.

De mondkapjes geschonken door de gemeente Maassluis.

En niet te vergeten de inzamelactie op 19 december, georganiseerd door Buurtpreventie Maassluis in samenwerking met de kerken van Maassluis. Onze voorraadkasten zijn helaas leeg. Met 250 huishoudens in ons bestand is dat best een punt van zorg.

Ook hartverwarmend is het feit dat wij het certificaat groen mogen behouden. We scoorden wederom een 9,5! Dus we mogen door! Trots op dit fijne team vrijwilligers, dat dit weer voor elkaar heeft gekregen in deze bijzondere tijd.

Nieuws