Bedankbrief donateurs

download de brief.

Beste Voedselbank-donateur,

We willen u heel hartelijk bedanken voor uw gift(en) die wij de laatste tijd via onze bankrekening hebben binnengekregen. We zijn daar heel erg blij mee, omdat iedere bijdrage helpt om ons doel te bereiken, nl. om mensen in Maassluis e.o. die in armoede leven te ondersteunen daar waar mogelijk is.

Momenteel maken zo’n 250 gezinnen gebruik van de voedselbank in Maassluis. Ook kunnen zij kleding, speelgoed en klein huisraad tegen een klein prijsje aanschaffen om hen zo te helpen rond te komen en voor hun gezin te zorgen. Voor moeders met jonge kinderen zijn er luiers en overige babyproducten.

Wat doen we met uw gift?

Wat is het resultaat van uw gift?

Mede door uw onmisbare hulp hebben cliënten en hun gezinnen minder zorgen om te voorzien in hun eerste levensbehoeften. Ook is het hierdoor mogelijk de voedselbank voort te laten bestaan en zo, naast boodschappenpakketten uit te delen, een luisterend oor te bieden, een praatje te maken en mensen te wijzen op voorzieningen die hen verder kunnen helpen.

Wat blijft er van uw gift over?

Omdat de voedselbank alleen met vrijwilligers werkt, komen alle opbrengsten direct ten goede aan de cliënten en de organisatie. De gemeente Maassluis, bedrijven en overige sponsoren leveren een financiële bijdrage aan de financiering van huisvesting, vervoer en exploitatie.

Waarom geen persoonlijke brief?

Graag zouden we u persoonlijk willen bedanken voor uw gift én betrokkenheid bij de Voedselbank Maassluis. Door strengere wetgeving op het gebied van privacy kunnen wij via uw overschrijving geen adres meer herleiden om dit te doen. Daarom hebben wij besloten deze brief te plaatsen op onze website in de hoop dat u hiervan kennisneemt Als u andere suggesties hebt, horen we die uiteraard graag van u.

Hoe kunnen we nog meer/beter contact houden?

Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te nemen bij ons uitdeelpunt aan de P.J. Troelstraweg 6, mocht u dat nog niet gedaan hebben. Of misschien wilt u speelgoed, of kleding afgeven. U bent van harte welkom op maandag en dinsdag tussen 9:00 en 12:00 uur en op vrijdagochtend vanaf 8:00 uur.

Of volg onze website op www.voedselbankmaassluis.nl

Ook is er een facebookpagina met actuele berichten: Voedselbank Maassluis

Mocht u verder vragen of suggesties hebben dan kunt u contact opnemen met mevr. D.J. (Joke) Cats op 06-42705923 of via e-mail: info@voedselbankmaassluis.nl.

Nogmaals hartelijk dank voor uw gift en betrokkenheid. Zonder uw steun kunnen wij dit werk niet doen.

Namens het bestuur en vrijwilligers van St. Voedselbank Maassluis Mevr. D. J. (Joke) Cats
Voorzitter/Coördinator

Nieuws