Vakantie activiteiten

Afgelopen woensdag zijn de kinderen bezig geweest met het maken van een interactief diorama met stroomcircuits waardoor er geluid en licht gegenereerd kond worden. Deze activiteit stond onder leiding van Esther van Kite en was georganiseerd in samenwerking met YMCA Maassluis. Als u goed kijkt naar de foto’s kijkt kunt u de batterijen van het circuit zien.

Wat deze activiteiten extra leuk maakt is, dat ze niet alleen bestemd zijn voor kinderen van de voedselbank maar ook open staan voor ieder kind.

Vrijdag 31 juli waren er vakantierugzakjes voor de kinderen van 4 tot en met 12 die gevuld konden worden met een schetsboek en een pakje stiften bekostigd uit de doelsubsidie van de gemeente Maassluis en mede mogelijk gemaakt door Primera Maassluis die ons een flinke korting gaf. De leuke rode en groene rugzakjes waren gesponsord door de Protestantse Gemeente Maassluis. Voor de jongste kinderen kon er gekozen worden uit een keur aan speelgoed, dit met dank aan de particuliere gevers die ons steeds meer weten te vinden.

Soms maken ook planten een klein deel uit van ons assortiment, zodat we liefhebbers blij kunnen maken met een groen accent in huis.

Nieuws